Bel: 06-414 611 93

Blog

Lees hier mijn blog over voeding, emoties, werken aan jezelf en gezondheid.


In recordtempo flink afvallen voor de zomer?

In recordtempo nog even een flink afvallen voor de zomer?

Dan moet je niet bij mij zijn. Ben ik gewoon eerlijk in 😊. Uit de praktijk blijkt namelijk dat snel afvallen veel van je (gezondheid) vergt en zeer zelden tot een blijvend resultaat leidt. In mijn praktijk staat een ontspannen relatie met eten centraal. Mindset boven kilo's. En vervolgens gaan die kilo's vanzelf volgen.

Zelf heb ik lange tijd kilo's boven mindset geplaatst. Of eerlijk gezegd zelfs kilo's boven ALLES. Ook boven geluk, boven genieten, boven iets leuks doen met mijn gezin, boven leven. Gelukkig heb ik dat om kunnen draaien en kan ik weer genieten van het leven. Met een gezond gewicht.

Waar zou jij voor kiezen? Snel, zwaar en tijdelijk? Of rustig, relaxed en duurzaam?