Bel: 06-414 611 93

Blog

Lees hier mijn blog over voeding, emoties, werken aan jezelf en gezondheid.


Hoe goed zorg jij voor je lijf?

Deze quote kom ik al jaren tegen. Lange tijd vond ik hem eerlijk gezegd een beetje belachelijk. Ik vond dat mijn lichaam voor mij moest zorgen en daar bakte hij niets van! Ik voelde vooral boosheid of verdriet richting mijn lijf.

En nu besef ik dat mijn lijf al mijn gevechten gewoon maar heeft doorstaan. Hij heeft het alles behalve makkelijk gehad door mij en toch stond hij altijd klaar. Nu weet ik dat ik daar heel gelukkig mee mag zijn. Het kan ook anders aflopen.

Gelukkig zijn mijn ogen geopend en zorg ik nu een stuk beter voor mijn lijf. En dat doe ik niet met producten als chiazaad, gojibessen, hennepzaad of andere superfoods. Ik eet gewoon brood en geen bananenbrood, spelt brood of extra verlaagd koolhydratenbrood. Ik zorg voor mijn lijf door goed te bewegen, bewust en gevarieerd te eten en soms te genieten van een pizza of een stuk chocolade.

Hoe goed zorg jij voor je lijf?