Bel: 06-414 611 93

Lekker in je vel

en gezond in je gewicht

Coaching en gewichtsconsulent

Heb jij een haat-liefde verhouding met eten?


Kun jij ook heerlijk genieten van eten maar het tegelijkertijd haten omdat je eigenlijk wilt afvallen? Voel jij je onzeker als je in de spiegel naar jezelf kijkt? Baal jij van die kilo's teveel? Heb jij tot frustrerends toe het zoveelste dieet geprobeerd? Zonder resultaat waar je blij van wordt?


Klap op zelfvertrouwen


Baal jij er ook zo van dat geen enkel dieet lijkt te werken? Elke keer viel je eerst af, wat je een goed gevoel gaf. Het gaf je meer zelfvertrouwen en een sterk gevoel. Maar vervolgens kom je net zo hard weer aan, en soms zelfs een kilootje extra. De motivatie zakt tot diep in je schoenen. En weg is het goede gevoel en zelfvertrouwen.

Zo zonde! Geloof me, het kan echt anders. Zonder een dieet, shakes of pillen. Niet volhouden, afzien, honger lijden of je dagelijks kneiterhard in het zweet werken. Nee, gewoon samen eten met je gezin of gezellig met vriendinnen.

Hier kan ik je mee helpen. Helpen met het behalen van een gezond gewicht én een goede motivatie. Dit geeft een veel stabielere basis voor je zelfvertrouwen.

Geen quick fix maar een duurzame oplossing


Mijn advies: stop direct met diëten en pak het anders aan. Bij Praktijk van Acker maken we een Plan van Aanpak op maat. Samen gaan we werken aan een duurzaam voedings- en beweegpatroon dat bij jou past. Geen quick fix, maar een duurzame oplossing. Samen gaan we aan de slag om jouw doelstelling te realiseren.

Het resultaat: lekker in je vel en gezond in je gewicht.Wat voor eet-type ben jij?

Doe nu de gratis test! Als je een gezond gewicht wilt bereiken dan is het belangrijk dat je weet wat voor eet-type jij bent. Nieuwsgierig?

Vraag de test hier aan.

Weet waarom je eet en voorkom het zoveelste dieet!
Blog

Lees hier mijn laatste blogs. Kijk voor mijn andere blogs hier.

Weet wat je eet

Verse jus d'orange is natuurlijk gezonder voor je dan een glas cola. Maar je kunt beter gewoon een sinaasappel eten. In een glas jus van 250 ml gaan snel 2 hele sinaasappels, dus dubbel zoveel kcal en koolhydraten. En daarnaast blijven de meeste vezels in de pers zitten waardoor er een stuk minder in de jus overblijft. Zonde, want vezels zijn zo gezond voor je en ze zorgen ook dat je minder snel honger hebt.

Kies bewust en weet wat je eet.


Waarom bij Praktijk van Acker?


Omdat je iemand zoekt die samen met jou een persoonlijk Plan van Aanpak gaat maken. Geen standaard riedeltje dus, maar maatwerk.

Omdat je iemand zoekt die je alle informatie over voeding en bewegen kan geven die je nodig hebt.

Omdat je niet alleen iemand met kennis van voeding en bewegen nodig hebt, maar ook een ervaren coach die jou kan helpen met de welbekende motivatiedip die iedereen wel een keer mee maakt.

Omdat je iemand zoekt die geen dieet, pillen of shakes voorschrijft maar met een duurzame oplossing komt waarbij je gewoon met je gezin mee kunt eten. Dat is wel zo gezellig en bovendien een goed voorbeeld voor jouw gezin.

Omdat je iemand zoekt die, wanneer nodig, nét een beetje extra kan geven door middel van een coachsessie met behulp van paarden om inzicht te krijgen in je belemmeringen, niet helpende gedachten en gedrag.

Omdat je iemand zoekt die nergens raar van op kijkt, die niets vreemd vindt en aan wie je alles zonder schaamte kunt vertellen. Iemand die zelf veel ervaring heeft met 1000 mislukte diëten en met eetstoornissen.

Omdat je iemand zoekt die jou het vertrouwen geeft dat dit je gaat lukken. Lekker in je vel en gezond in je gewicht.

Omdat Praktijk van Acker is aangesloten bij de BGN (beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten Nelderland). Aansluiting bij de BGN betekent niet alleen dat je een vakkundig persoon inschakelt, het betekent ook dat je een deel vergoed kunt krijgen vanuit je zorgverzekering afhankelijk van je zorgverzekering en je pakket.