Bel: 06-414 611 93

Traject: Lekker in je vel en gezond in je gewicht met paarden

Dit traject bestaat uit het traject "lekker in je vel en gezond in je gewicht" en wordt aangevuld met een coachsessie met behulp van paarden. Paarden, in alle soorten en maten, brengen je letterlijk en figuurlijk in beweging. De paarden zijn dan ook een hele mooie aanvulling op een traject lekker in je vel en gezond in je gewicht.

Je hebt al zoveel geprobeerd maar het is je tot nu toe nog niet gelukt om een gezond gewicht te bereiken én te behouden. Dat heeft een oorzaak. Soms is deze oorzaak heel duidelijk maar vaak ook niet. Samen met de paarden gaan we onderzoeken welke belemmeringen er zijn die ervoor zorgen dat jij jouw doel nog niet realiseert. Vervolgens kunnen we onderzoeken hoe we deze belemmeringen weg kunnen nemen en te komen tot het resultaat: lekker in je vel en gezond in je gewicht.


  • We starten met een uitgebreid intakegesprek (ong. 60 minuten). We gaan je huidige eet- en beweegpatroon analyseren, we gaan wegen en meten, we gaan de anamnese opstellen en we gaan jouw doel en hulpvraag vaststellen.
  • We houden een coachsessie (ong. 60 minuten) met behulp van paarden.
  • Vervolgens stel ik een persoonlijk Plan van Aanpak op aan de hand van de anamnese en het eetdagboek.
  • Tijdens het eerste vervolgconsult (ong. 60 minuten) bespreken we het Plan van Aanpak. Tevens gaan we weer wegen en meten.
  • Daarna volgen er nog 5 vervolgconsulten (ong. 30 minuten) waarin we gaan wegen en meten, de voortgang bespreken en eventuele hulpvragen beantwoord kunnen worden.
  • Tussen de consulten door analyseer ik je aangepaste eet- en beweegpatroon.
  • Je krijgt werkbladen om meer inzicht te krijgen in motivatie, gedrag, of eet- en beweegpatroon.
  • Tussentijds krijg je begeleiding via e-mail of What's app bij vragen of problemen.

De kosten voor dit traject bedragen € 355,-. Dit is exclusief eventuele reiskosten.

Wil jij samen met de paarden aan de slag gaan? Bel mij via 06 - 414 611 93 of mail naar info@praktijkvanacker.nl. Ik help je graag!