Bel: 06-414 611 93

Coachen met behulp van paarden

Naast mijn werk als gewichtsconsulent ben ik ook een ervaren coach die de hulp van paarden inzet om op ervaringsgerichte en op positieve wijze je persoonlijke kracht te versterken. Paarden prikken door alle maskers heen die wij om onsheen hebben gebouwd. Het gaat niet om hetgeen je vertelt, het gaat om de energie die je uitstraalt. Hierdoor komen we vaak snel tot de kern van een probleem en kunnen we werken aan een oplossing.

Burn-out klachten, faalangst, overdreven perfectionisme, emotie-regulatieproblemen, onzekerheid, emotie-eten en gewichtsproblemen, dit zijn allemaal zaken waar je met de paarden mee aan de slag kunt gaan. Samen met de paarden gaan we wandelen of oefeningen in het weiland doen. Ondertussen voeren we coachgesprekken. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.


Lekker in je vel en gezond in je gewicht met paarden

Paarden, in alle soorten en maten, brengen je letterlijk en figuurlijk in beweging. De paarden zijn dan ook een hele mooie aanvulling op een traject lekker in je vel en gezond in je gewicht.

Je hebt al zoveel geprobeerd maar het is je tot nu toe nog niet gelukt om een gezond gewicht te bereiken én te behouden. Dat heeft een oorzaak. Soms is deze oorzaak heel duidelijk maar vaak ook niet. Samen met de paarden gaan we onderzoeken welke belemmeringen er zijn die ervoor zorgen dat jij jouw doel nog niet realiseert. Vervolgens kunnen we onderzoeken hoe we deze belemmeringen weg kunnen nemen en te komen tot het resultaat: lekker in je vel en gezond in je gewicht.