Bel: 06-414 611 93

Blog

Lees hier mijn blog over voeding, emoties, werken aan jezelf en gezondheid.


Evaluatie coachsessie met paard

Mooie evaluatie van mijn cliënt die vorige week een coachsessie met een paard had.

"Bijna een week verder, maar nog dagelijks ben ik bezig met het consult van vorige week. Wat was het bijzonder zo’n coachsessie met het paard Tygo. Daar zit voor mij een groot verschil in als ik het met gesprekken vergelijk, de nawerking lijkt groter en intenser. Ik voel me deze week ook sterker en stabieler.

Het was mijn eerste ervaring zo dichtbij een paard. Wat een indrukwekkende en bijzondere dieren, ze hebben mij echt geraakt. En zo mooi om het gevolg van mijn eigen gedrag en lichaamshouding direct te zien. Het paard liet duidelijk ander gedrag zien als ik mijn eigen gedrag veranderde. Hier denk ik nog steeds meerdere malen per dag aan en ik probeer dit ook in contact met mensen toe te passen. Als ik iets verander, zorgt dat voor een ander resultaat. Ik sta nu meer in verbinding met mijzelf en ben mijzelf meer bewust van mijn emoties.

Een weide met paarden zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn. Nog meer respect voor deze dieren, en liefde."