Bel: 06-414 611 93

Blog

Lees hier mijn blog over voeding, emoties, werken aan jezelf en gezondheid.


Groene shakes en poeders

Ik kan me mateloos irriteren aan al die reclames die ik langs zie komen over afslanken. De meest geweldige wonder poeders, pillen, repen en shakes vliegen mij om de oren. Je zou bijna wel gek zijn om het niet te kopen, want dit wondermiddel maakt je net zo slank en gelukkig als het breeduit lachende model dat het aanprijst.

Voorheen zou ik er ook nog ingetrapt zijn. Ik zou in alles trappen als het mij maar een klein beetje hoop gaf dat ik er mee kon afvallen. Want dat was mijn grootste wens. En daar speelt deze dieetmarkt stevig op in. Ze beloven van alles. Ik was volgens mij pas 16 jaar toen ik aan de eerste pillen begon. Ik werd er zeker niet slanker van en ook niet gelukkiger.

Ik moet er niet aan denken dat mijn dochters van bijna 14 en 16 dit zouden kopen!

Ik ben van mening dat je juist door normaal en gezond te eten en te bewegen een gezond gewicht kunt bereiken dat bij je past. En bij normaal en gezond eten hoort ook lekker genieten van eten. En zeker geen pillen of poeders 🤮.

Q: word jij getriggerd door al die reclames over pillen en poeders?