Bel: 06-414 611 93

Blog

Lees hier mijn blog over voeding, emoties, werken aan jezelf en gezondheid.


Weet wat je eet

Kies bewust en weet wat je eet.

Vroeger ging ik -als ik weer eens bezig was met het zoveelste dieet- over op beschuit. Op de een of andere reden had ik het idee dat dit beter was dan brood. Deze gedachte speelt bij veel mensen. De markt speelt hier ook goed op in, er zijn volgens mij nog nooit zoveel soorten beschuit geweest als nu. De beschuiten worden groter en rijker met allemaal zaden en granen en ze bevatten relatief veel vet. Daarmee is een beschuit zeker niet altijd de meest gezonde keuze.

Goed dus om even een etiket te lezen en een bewuste keuze te maken. Neemt niet weg dat ik beschuit op zijn tijd ook gewoon even heel lekker vind. Dus vanochtend heb ik even heerlijk genoten van zo'n knapperig meerzaden beschuit.