Bel: 06-414 611 93

Blog

Lees hier mijn blog over voeding, emoties, werken aan jezelf en gezondheid.


Waarom ik gewichtsconsulent ben geworden?

Sommige mensen vinden het raar dat juist ik gewichtsconsulent ben geworden. Ik, de persoon die ruim de helft van haar leven heeft gevochten tegen hardnekkige eetstoornissen zoals anorexia en boulimia. En de persoon die daar altijd kwetsbaar in zal blijven. Maar ook de persoon die ze overwonnen heeft en die weet hoe ze moet omgaan met die kwetsbaarheid.

Er zijn gelukkig ook mensen die vinden dat dit vak op mijn lijf geschreven is. En ik ben het met ze eens!

Ik weet ontzettend veel van gewicht, lichaamsbeleving, afvallen, aankomen, emotie-eten, vermijdingsgedrag, overcompensatie, effect van de weegschaal, gezond eten en gezond bewegen. Ik vind een gezond gewicht belangrijk, maar ook lekker in je vel zitten. Het gaat niet alleen om je gewicht. Mijn slogan is niet voor niets "lekker in je vel en gezond in je gewicht".

Dus wil je ook lekker in je vel en gezond in je gewicht zitten? En wil je daar ondersteuning bij krijgen van iemand met veel persoonlijke ervaring en deskundige kennis? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Ik help je graag.