Bel: 06-414 611 93

Baal jij van die kilo's teveel?

Kun jij ook heerlijk genieten van eten, maar het tegelijkertijd haten omdat je wilt afvallen en dit maar niet lukt? Chocolade of een zak chips durf je eigenlijk niet in huis te halen, want als je het hebt liggen dan moet het op! Je baalt hiervan en vraagt jezelf af waar je zelfdiscipline gebleven is. Je eerste reactie is vaak nog strenger voor jezelf worden. Het resultaat is hierbij helaas meestal falen.

Inmiddels al tig diëten geprobeerd. Elke keer val je eerst af, wat je een goed gevoel geeft. Maar vervolgens kom je net zo hard weer aan, en soms zelfs een kilootje extra. Je motivatie zakt tot diep in je schoenen en je voelt je futloos. Eigenlijk wil je ook helemaal niet op dieet, want je wilt toch ook genieten in het leven? Ok dan, vandaag gaan we nog even lekker genieten en het er echt van nemen. Want morgen begin je met je zoveelste dieet.... En zo ben je bijna dagelijks bezig met eten en met je gewicht. Dat is toch niet wat je wilt?

Natuurlijk kan ook jij een gezond gewicht behalen én genieten

Mijn advies: stop direct met diëten en gooi de hele lading aan regels van wat wel en niet mag over boord. Pak het dit keer anders aan. Een dieet werkt niet! Een strak dieet, strenge menu's, shakes, pillen of maaltijdvervangers bieden vaak alleen maar een tijdelijke oplossing. En ook nog eens een oplossing met een bittere nasmaak. Het kost vaak veel geld, als je eerlijk bent is het meestal echt niet lekker, je wordt er niet gelukkig van en de kilo's die eerst wegsmelten komen er net zo hard weer aan.

Het kan echt anders en zoveel makkelijker! Ik kan je daarbij helpen. Helpen met het behalen van een gezond gewicht én een betere relatie met voeding en je lichaam. Een ontspannen relatie met eten en je gewicht zorgt ervoor dat je weer gewoon kunt leven in plaats van de hele dag bezig zijn met eten, kcal of kilo's. En het mooie is dat de kilo's uiteindelijk vanzelf volgen.

Bij Praktijk van Acker maken we een Plan van Aanpak op maat. Geen quick fix, maar een duurzame oplossing. Een plan dat niet bestaat uit volhouden, afzien, honger lijden of je dagelijks kneiterhard in het zweet werken. Maar een plan die 100% bij jou past en waarbij je gewoon mee kunt eten met je gezin of gezellig met vriendinnen. Genieten hoort daar dus ook bij!

Het resultaat: lekker in je vel en gezond in je gewicht.


Na het volgen van een traject bij mij:

Kun je veel relaxter met eten en met je gewicht omgaan.

Weet je hoe je af kunt vallen én hoe je op gewicht kunt blijven.

Weet je het belang van de verschillende voedingsstoffen.

Heb je een gezond eet- en beweegpatroon ontwikkeld.

Ben je klaar met calorieën tellen en strakke regels hanteren.

Zijn er geen verboden producten meer.

Voel je je niet meer schuldig als je iets minder gezonds eet.

Kun je weer genieten van lekker eten.

Heeft de weegschaal niet meer de regie over jouw leven, de regie heb je zelf.

Hoef je nooit meer op dieet.

Weet je hoe om te gaan met emotie-eten en eetbuien.

Heeft stress geen invloed meer op jouw eetpatroon.

Zit je een stuk lekkerder in je vel en heb je meer zelfvertrouwen.

En ben je ook nog eens een aantal kilo lichter.


Weet waarom je eet en voorkom het zoveelste dieet!

Weet jij wat voor eet-type jij bent? Doe nu de gratis test! Als je een gezond gewicht wilt bereiken dan is het belangrijk dat je weet wat voor eet-type jij bent. Nieuwsgierig?

Vraag de test hier aan.


Blog

Lees hier mijn laatste blogs. Kijk voor mijn andere blogs hier en volg mij op instagram

Ik heb chocolade nodig!

Ik heb chocolade nodig! Veel chocolade🍫🍫🍫🍫

Ruim 3 weken geleden hebben wij een nieuwe (2e hands) auto gekocht. Nu Hans met een bedrijfsauto naar zijn werk gaat hebben we geen 2 auto's meer nodig en kunnen we met 1 volstaan. Dus 2 verkocht en 1 (voor ons) nieuwe auto terug.

Een auto die inmiddels al bijna 3 weken bij de garage staat. Die we gisteren voor de 4e keer op konden halen. Die het gisteravond weer niet goed deed en vandaag voor de 5e x terug moest!!! Dat bezorgt mij slapeloze nachten en voor een enorme craving naar chocolade. En naar veel chocolade!

Volgens mij een herkenbare situatie voor velen. Niet de auto, maar wel de craving naar chocolade als het niet zo top gaat. Maar hoe gaat die chocolade mij hierbij helpen? Wordt mijn auto dan beter gemaakt? Kan ik dan wel gerust slapen? Hoef ik dan niet meer alles op de fiets te doen? Word ik dan vrolijker?

Nee, chocolade is heerlijk en het kan ook echt wel even je zorg wegnemen (tijdens die 5 minuten dat je aan het eten bent!). Maar het lost niets op. En wanneer je hier meer bewust van wordt gaat de craving zakken en kun je de chocolade laten staan en onderzoeken waar wel je echte behoefte ligt.

En dan wordt chocolade weer gewoon eten. Dan kun je af en toe weer echt genieten van een stukje chocolade en het ook proeven i.p.v. uit emotie naar binnen te stouwen. En dat is echt zoveel fijner!

Q: heb jij wel eens last van emotie-eten?

Waarom bij Praktijk van Acker?


Omdat je iemand zoekt die samen met jou een persoonlijk Plan van Aanpak gaat maken. Geen standaard riedeltje dus, maar maatwerk.

Omdat je iemand zoekt die je alle informatie over voeding en bewegen kan geven die je nodig hebt.

Omdat je niet alleen iemand met kennis van voeding en bewegen nodig hebt, maar ook een ervaren coach die jou kan helpen met de welbekende motivatiedip die iedereen wel een keer mee maakt.

Omdat je iemand zoekt die geen dieet, pillen of shakes voorschrijft maar met een duurzame oplossing komt waarbij je gewoon met je gezin mee kunt eten. Dat is wel zo gezellig en bovendien een goed voorbeeld voor jouw gezin.

Omdat je iemand zoekt die je helpt om inzicht te krijgen in je belemmeringen, niet helpende gedachten en gedrag.

Omdat je iemand zoekt die nergens raar van op kijkt, die niets vreemd vindt en aan wie je alles zonder schaamte kunt vertellen. Iemand die zelf veel ervaring heeft met 1.000 mislukte diëten en met eetstoornissen.

Omdat je iemand zoekt die jou het vertrouwen geeft dat dit je gaat lukken. Lekker in je vel en gezond in je gewicht.

Omdat Praktijk van Acker is aangesloten bij de BGN (beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten Nelderland). Aansluiting bij de BGN betekent niet alleen dat je een vakkundig persoon inschakelt, het betekent ook dat je een deel vergoed kunt krijgen vanuit je zorgverzekering afhankelijk van je zorgverzekering en je pakket.