Bel: 06-414 611 93

Lekker in je vel

en gezond in je gewicht

Coaching en gewichtsconsulent

Baal jij van die kilo's teveel?

Kun jij ook heerlijk genieten van eten, maar het tegelijkertijd haten omdat je eigenlijk wilt afvallen?

Voel jij je onzeker als je in de spiegel naar jezelf kijkt?

Heb jij tot frustrerends aan toe al tig diëten geprobeerd?

Elke keer val je eerst af, wat je een goed gevoel geeft. Het geeft je meer zelfvertrouwen en een sterk gevoel.

Maar vervolgens kom je net zo hard weer aan, en soms zelf een kilootje extra.

De motivatie zakt tot diep in je schoenen.

En weg is het goede gevoel en zelfvertrouwen.

Je energie sijpelt weg, je voelt je futloos en hebt het idee dat je steeds weer faalt.

Gaat het je dan nooit lukken?


Natuurlijk kan ook jij een gezond gewicht behalen!

Mijn advies: stop direct met diëten en pak het anders aan. Een dieet werkt niet! Een strak dieet, shakes, pillen of maaltijdvervangers bieden vaak alleen maar een tijdelijke oplossing. En ook nog eens een oplossing met een bittere nasmaak. Het kost vaak veel geld, als je eerlijk bent is het meestal echt niet lekker, je wordt er niet gelukkig van en de kilo's die eerst wegsmelten komen er echt net zo hard weer aan.

Het kan echt anders en zoveel makkelijker! Ik kan je daarbij helpen. Helpen met het behalen van een gezond gewicht én een betere relatie met voeding en je lichaam. Dit geeft een veel stabielere basis voor je zelfvertrouwen. Bij Praktijk van Acker maken we een Plan van Aanpak op maat. Geen quick fix, maar een duurzame oplossing. Een plan dat niet bestaat uit volhouden, afzien, honger lijden of je dagelijks kneiterhard in het zweet werken. Maar een plan die 100% bij jou past en waarbij je gewoon mee kunt eten met je gezin of gezellig met vriendinnen. Samen gaan we aan de slag om jouw doelstelling te realiseren.

Het resultaat: lekker in je vel en gezond in je gewicht.Na het volgen van een traject bij mij:

Ben je een mooi aantal kilo afgevallen.

Weet je hoe je af kunt vallen én hoe je op gewicht kunt blijven.

Weet je het belang van de verschillende voedingsstoffen.

Heb je een gezond eet- en beweegpatroon ontwikkeld.

Ben je klaar met calorieën tellen en strakke regels hanteren.

Zijn er geen verboden producten meer.

Voel je je niet meer schuldig als je iets minder gezonds eet.

Kun je weer genieten van lekker eten.

Heeft de weegschaal niet meer de regie over jouw leven, de regie heb je zelf.

Hoef je nooit meer op dieet.

Weet je hoe om te gaan met emotie-eten en eetbuien.

Heef stress geen invloed meer op jouw eetpatroon.

Zit je een stuk lekkerder in je vel en heb je meer zelfvertrouwen.

Kijk je met een tevreden gevoel in de spiegel, ook als je nog niet maatje 36 hebt.

Weet waarom je eet en voorkom het zoveelste dieet!

Weet jij wat voor eet-type jij bent? Doe nu de gratis test! Als je een gezond gewicht wilt bereiken dan is het belangrijk dat je weet wat voor eet-type jij bent. Nieuwsgierig?

Vraag de test hier aan.


Blog

Lees hier mijn laatste blogs. Kijk voor mijn andere blogs hier.

Win jij de discussie met je gedachten?

Negatieve gedachten hebben we allemaal, de een wat vaker dan de ander en de een wat heftiger dan de ander. Heel lang ben ik vooral bezig geweest om deze gedachten te stoppen. Ik wilde ze stoppen door er tegen in te gaan. De interne discussie te voeren. Een discussie die ik zelden won en die steeds heftiger werd en langer duurde. De negatieve gedachten werden vaak gevoed door angst en angst blijkt erg sterk en creatief te zijn.

Het is bijna onmogelijk om een gedachte te stoppen. Hoe harder je het probeert, hoe moeilijker het wordt. Het is net als proberen een ballon onder water de duwen. Hoe harder je duwt, hoe sneller de ballon weer omhoog schiet. Maar ook als je het rustig probeert, de ballon komt altijd weer boven

Wat wel helpt is stoppen met de gedachte te geloven. We hebben zo’n 60.000 gedachten per dag en die zijn echt lang niet allemaal waar. Vroeger dacht ik ook dat er een monster onder mijn bed lag, maar dat was ook niet waar. Zelfs al was ik er stellig van overtuigd, het was alleen maar een gedachte. En eigenlijk moet je ook op die manier met negatieve gedachten omgaan, het is alleen maar een gedachte. Laat die gedachte er maar zijn, maar ik hoef het niet te geloven. Hoe minder aandacht ik er aan besteed hoe rustiger het word in mijn hoofd. Het klinkt heel simpel en soms is het ook gewoon zo simpel. En soms is het wat lastiger en is de neiging om er toch de discussie mee aan te gaan groot.


Waarom bij Praktijk van Acker?


Omdat je iemand zoekt die samen met jou een persoonlijk Plan van Aanpak gaat maken. Geen standaard riedeltje dus, maar maatwerk.

Omdat je iemand zoekt die je alle informatie over voeding en bewegen kan geven die je nodig hebt.

Omdat je niet alleen iemand met kennis van voeding en bewegen nodig hebt, maar ook een ervaren coach die jou kan helpen met de welbekende motivatiedip die iedereen wel een keer mee maakt.

Omdat je iemand zoekt die geen dieet, pillen of shakes voorschrijft maar met een duurzame oplossing komt waarbij je gewoon met je gezin mee kunt eten. Dat is wel zo gezellig en bovendien een goed voorbeeld voor jouw gezin.

Omdat je iemand zoekt die, wanneer nodig, nét een beetje extra kan geven door middel van een coachsessie met behulp van paarden om inzicht te krijgen in je belemmeringen, niet helpende gedachten en gedrag.

Omdat je iemand zoekt die nergens raar van op kijkt, die niets vreemd vindt en aan wie je alles zonder schaamte kunt vertellen. Iemand die zelf veel ervaring heeft met 1000 mislukte diëten en met eetstoornissen.

Omdat je iemand zoekt die jou het vertrouwen geeft dat dit je gaat lukken. Lekker in je vel en gezond in je gewicht.

Omdat Praktijk van Acker is aangesloten bij de BGN (beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten Nelderland). Aansluiting bij de BGN betekent niet alleen dat je een vakkundig persoon inschakelt, het betekent ook dat je een deel vergoed kunt krijgen vanuit je zorgverzekering afhankelijk van je zorgverzekering en je pakket.