Bel: 06-414 611 93

Lekker in je vel

en gezond in je gewicht

Coaching en gewichtsconsulent

Heb jij een haat-liefde verhouding met eten?


Kun jij ook heerlijk genieten van eten maar het tegelijkertijd haten omdat je eigenlijk wilt afvallen? Voel jij je onzeker als je in de spiegel naar jezelf kijkt? Baal jij van die kilo's teveel? Heb jij tot frustrerends toe het zoveelste dieet geprobeerd? Zonder resultaat waar je blij van wordt?


Klap op zelfvertrouwen


Baal jij er ook zo van dat geen enkel dieet lijkt te werken? Elke keer viel je eerst af, wat je een goed gevoel gaf. Het gaf je meer zelfvertrouwen en een sterk gevoel. Maar vervolgens kom je net zo hard weer aan, en soms zelfs een kilootje extra. De motivatie zakt tot diep in je schoenen. En weg is het goede gevoel en zelfvertrouwen.

Zo zonde! Geloof me, het kan echt anders. Zonder een dieet, shakes of pillen. Niet volhouden, afzien, honger lijden of je dagelijks kneiterhard in het zweet werken. Nee, gewoon samen eten met je gezin of gezellig met vriendinnen.

Hier kan ik je mee helpen. Helpen met het behalen van een gezond gewicht én een goede motivatie. Dit geeft een veel stabielere basis voor je zelfvertrouwen.

Geen quick fix maar een duurzame oplossing


Mijn advies: stop direct met diëten en pak het anders aan. Bij Praktijk van Acker maken we een Plan van Aanpak op maat. Samen gaan we werken aan een duurzaam voedings- en beweegpatroon dat bij jou past. Geen quick fix, maar een duurzame oplossing. Samen gaan we aan de slag om jouw doelstelling te realiseren.

Het resultaat: lekker in je vel en gezond in je gewicht.Wat voor eet-type ben jij?

Doe nu de gratis test! Als je een gezond gewicht wilt bereiken dan is het belangrijk dat je weet wat voor eet-type jij bent. Nieuwsgierig?

Vraag de test hier aan.

Weet waarom je eet en voorkom het zoveelste dieet!


Testimonial

"Anna helpt je niet alleen met afvallen, ze kan goed naar je luisteren en meedenken. Ze geeft je de spirit om door te gaan!! Dankzij Anna ben ik 7 kilo kwijt en zit ik een stuk lekkerder in mijn vel. Ik raad Anna iedereen aan :). "

Mariek Luijendijk (21 jaar)


Blog

Lees hier mijn laatste blogs. Kijk voor mijn andere blogs hier.

Hoe goed zorg jij voor je lijf?

Deze quote kom ik al jaren tegen. Lange tijd vond ik hem eerlijk gezegd een beetje belachelijk. Ik vond dat mijn lichaam voor mij moest zorgen en daar bakte hij niets van! Ik voelde vooral boosheid of verdriet richting mijn lijf.

En nu besef ik dat mijn lijf al mijn gevechten gewoon maar heeft doorstaan. Hij heeft het alles behalve makkelijk gehad door mij en toch stond hij altijd klaar. Nu weet ik dat ik daar heel gelukkig mee mag zijn. Het kan ook anders aflopen.

Gelukkig zijn mijn ogen geopend en zorg ik nu een stuk beter voor mijn lijf. En dat doe ik niet met producten als chiazaad, gojibessen, hennepzaad of andere superfoods. Ik eet gewoon brood en geen bananenbrood, spelt brood of extra verlaagd koolhydratenbrood. Ik zorg voor mijn lijf door goed te bewegen, bewust en gevarieerd te eten en soms te genieten van een pizza of een stuk chocolade.

Hoe goed zorg jij voor je lijf?


Waarom bij Praktijk van Acker?


Omdat je iemand zoekt die samen met jou een persoonlijk Plan van Aanpak gaat maken. Geen standaard riedeltje dus, maar maatwerk.

Omdat je iemand zoekt die je alle informatie over voeding en bewegen kan geven die je nodig hebt.

Omdat je niet alleen iemand met kennis van voeding en bewegen nodig hebt, maar ook een ervaren coach die jou kan helpen met de welbekende motivatiedip die iedereen wel een keer mee maakt.

Omdat je iemand zoekt die geen dieet, pillen of shakes voorschrijft maar met een duurzame oplossing komt waarbij je gewoon met je gezin mee kunt eten. Dat is wel zo gezellig en bovendien een goed voorbeeld voor jouw gezin.

Omdat je iemand zoekt die, wanneer nodig, nét een beetje extra kan geven door middel van een coachsessie met behulp van paarden om inzicht te krijgen in je belemmeringen, niet helpende gedachten en gedrag.

Omdat je iemand zoekt die nergens raar van op kijkt, die niets vreemd vindt en aan wie je alles zonder schaamte kunt vertellen. Iemand die zelf veel ervaring heeft met 1000 mislukte diëten en met eetstoornissen.

Omdat je iemand zoekt die jou het vertrouwen geeft dat dit je gaat lukken. Lekker in je vel en gezond in je gewicht.

Omdat Praktijk van Acker is aangesloten bij de BGN (beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten Nelderland). Aansluiting bij de BGN betekent niet alleen dat je een vakkundig persoon inschakelt, het betekent ook dat je een deel vergoed kunt krijgen vanuit je zorgverzekering afhankelijk van je zorgverzekering en je pakket.